Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Δωρεάν τα Windows 8.1 σε tablet έως 9'', αρκεί να επιλέξετε το Bing

Δωρεάν τα Windows 8.1 σε tablet έως 9'', αρκεί να επιλέξετε το Bing
Μηδενικό θα είναι το κόστος του λειτουργικού συστήματος για τους κατασκευαστές smartphone και tablet με οθόνη διαγωνίου μικρότερης από τις 9 ίντσες, μετά την επιβεβαίωση της Microsoft ότι τα Windows 8.1 θα διατίθενται δωρεάν. Προϋπόθεση, να αποτελεί το Microsoft Bing την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στα νέα μικρά tablet με Windows. 

Όντας προσεκτική με τις νομικές υποχρεώσεις της, η Microsoft επισημαίνει στο σχετικό blog post ότι οι χρήστες θα μπορούν να αλλάξουν την επιλογή αυτή από το μενού του προεπιλεγμένου επίσης δικού της browser, του Internet Explorer.
Οι πρώτες συσκευές με Windows 8.1 with Bing αναμένονται στην ετήσια έκθεση Computex που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Ταϊπέι, της Ταϊβάν, η οποία φέτος ανοίγει τις πόρτες της στις 3 Ιουνίου 2014.

Αυτή η έκδοση των Windows θα είναι διαθέσιμη μόνο προεγκαταστημένη από τους συνεργαζόμενους με την εταιρεία κατασκευαστές. Κάποιες από τις συσκευές αυτές και συγκεκριμένα μερικά tablet θα φέρουν επίσης δωρεάν το Microsoft Office ή με ετήσια συνδρομή στο Office 365, που παρέχει πρόσβαση στις δημοφιλείς εφαρμογές γραφείου με το συνδρομητικό μοντέλο.

http://tech.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου