Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Εταιρία ξεκινάει πωλήσεις προσωπικών Ρομπότ την επόμενη χρονιά!



       Οι πωλήσεις θα αρχίσουν τον επόμενο Φεβρουάριο στην τιμή των 1900$.
Η παρουσίασή τους θα γίνει σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας της Softbank αυτή την εβδομάδα.
Χρήσεις στο σπίτι για επίβλεψη παιδιών (Babysitting) και συντροφιά σε πάρτι για διασκέδαση.
     Η Κοινοπραξία κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ οραματίζεται μία μεγάλη αγορά ως babysitters, νοσοκόμες, κέντρα υγείας - νοσοκομεία ή ακόμα και συντροφιά στο σπίτι.
     Οι τιμή θα ξεκινάει στα 198.000 yen  (1.900$) με δυνατότητες να μαθαίνει και να εκφράζει συναισθήματα λέει ο διευθυντής της Softbank, Masayoshi Son σε τηλεοπτική συνέντευξη.
     Το πρωτότυπο γυαλιστερό ρομπότ με λεπτή μέση ονομάζεται Pepper και θα συνοδεύει τον Son στην συνοπτική ενημέρωση μιλώντας στους δημοσιογράφους με λεπτή αγορίστικη φωνή.
    "Οι άνθρωποι λένε κάποιους ρομπότ επειδή δεν έχουν συναισθήματα, καρδιά. Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, δίνουμε σε ένα ρομπότ καρδιά, αισθήματα"
    Τα ρομπότ σχεδιάζονται από την γαλλική εταιρία Aldebaran της οποίας έχει μερίδιο η Softbank  από το 2012, και θα κατασκευάζονται από την Ταϊβανέζικη εταιρία Hon Hai Precision Industry Co Ltd .
    Θα χρησιμοποιούν cloud computing για να μοιράζονται πληροφορίες όπου θα  αναπτύσσονται τα δικά τους συναισθήματα!
     Η Γιαπωνέζικη αγορά ρομπότ είναι αξίας 8,38 δισεκατομμυρίων δολαρίων (2012) και υπολογίζεται να εκτοξευθεί στα 27 τρις δολάρια το 2020!!! σύμφωνα με υπολογισμούς του υπουργείου εμπορίου της περασμένης χρονιάς.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου